Om oss

I norra uppland intill där Dalälven möter havet. Bara en timme norr om Arlanda. Där finns vi. Vi skapar upplevelsen som berör. Upplevelser som ger det där lilla extra som känns sådär bra i magen.

Vi ger dig upplevelser som inte går att få inne i stan. Upplevelser som är perfekta till möhippa, svensexa, kalas eller konferens. Eller bara ändå. För visst är du värd lite Landsbygdslyx?

 

 
skumpa.jpg
 
 

LÄTT SOM EN PLÄTT ATT TA SIG HIT

Tar du bilen till oss är det mindre än en timme norr om Arlanda och 30 min från Gävle.  Du åker E4.an norr eller söder ifrån. Våra upplevelser är utspridda i Tierp och Älvkarleby kommun. Så det är bara att  svänga av E4.an när du är framme på någon av platserna. 

Upptåget som går från Uppsala och Gävle stannar perfekt till din upplevelse. 

 

 

Hör av dig till oss för tips och bokning!

Funderar du på att ordna en möhippa, svensexa, fest eller konferens? Ja något festligt helt enkelt. Vi hjälper dig gärna i planeringen utan kostad!

Vi kan hjälpa dig spara massor med tid. Hör av dig till oss med vad du planerar och vad det ungefär får kosta så återkommer vi till dig med tips på hur er dag skulle kunna se ut. - Visst är det toppen!

Namn *
Namn

Projekt, leader nedre dalälven Adrenalin och romantik

Det här är vi!

Nätverket bakom Adrenalin & Romantik har fått finansiering genom Leader Nedre Dalälven vilket ger oss möjligheten att arbeta aktivt för att visa omvärlden allt som finns att uppleva och göra hos oss. Läs mer om projektet och om Leader Nedre Dalälven på deras hemsida.

Har du en verksamhet inom besöksnäringen i Tierp eller Älvkarleby kommun och vill vara en del i nätverket. Varmt välkommen att höra av dig till oss. Du kan läsa mer om nätverket på vår hemsida.